Visie

Visie

Packaging, duurzaamheid, innovatie, recycling. Begrippen die meer dan eens in de kijker staan en brandend actueel zijn. Als cruciale schakel in een veelheid van actoren is visie en ambitie in duurzame verpakkingsontwikkeling een verantwoordelijkheid die we dagelijks opnemen. Ons streven is om het assortiment tegen 2025 voor de volle 100% recycleerbaar te maken.

Gedreven door innovatie

1. Recycling: Gebruik van geregranuleerd post-industrial of -consumer afval om het te verwerken tot nieuwe folie met dezelfde eigenschappen als virgin materiaal.

2. Mono materialen: Ontwikkeling van folies waarvan het materiaal tot dezelfde polymeer families behoren en als dusdanig 100% recycleerbaar zijn. 

3. Downgauging: Vaak zijn reducties van 25% tot 30% in foliedikte zeer snel te realiseren. We moeten afstappen van het idee dat dikkere folie een beter resultaat geeft. 

R&D

Research & development

We brengen knowhow en technologie samen om vernieuwende toepassingen te ontwikkelingen die voldoen aan uw verwachtingen. Onderzoek naar andere materialen om dunnere, recycleerbare en gebruiksvriendelijke verpakkingen te ontwikkelen voor uw product.