Er bestaan vele soorten en varianten kunststoffolies. Het veelzijdige materiaal kan worden toegepast in talrijke primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen. Populair is het gebruik van in folie voorverpakte versproducten. De consument kiest duidelijk voor convenience, uitstraling en gemak. Regelmatig worden er nieuwe varianten ont- wikkeld met nieuwe toepassings-mogelijk- heden of samenstellingen (bijvoorbeeld onze DOA-vrije folie).

Optelsom
Optimaal verpakken is het antwoord vinden op reële vragen. Voor welk gebruik moet de folie geschikt zijn? Moet de folie transparant, magnetronbestendig, diepvriesbestendig of bedrukbaar zijn? Stelt het product of het productieproces speciale eisen? Voldoet het aan de richtlijnen op het gebied van productveiligheid en (milieu)wetgeving? Welke eisen stelt de huidige productie en distributie van het product aan de verpakking? Op basis van die vragen ontwikkelen wij de antwoorden.

Kwaliteitsproduct, kwaliteitsverpakking
Verpakkingen zijn onmisbaar om voedingsmiddelen in te bewaren, veilig te vervoeren en te verkopen in aangepaste porties. De consument verwacht een perfecte presentatie en de zekerheid dat het product ook na opening van de verpakking perfect blijft. De optimale verpakking is de beste ondersteuning voor uw kwaliteitsproduct.

Kunststof? Uitstekende keuze!
Kunststoffen behoren tot de meest efficiënte verpakkingsmaterialen. Kunststof is veelzijdig, efficiënt en beschikt over uitstekende eigenschappen. Kortom: de juiste verpakking biedt uw product een flinke meerwaarde. De verpakkingen van Bordex Packaging zijn uiterst veelzijdig, bieden optimale bescherming en maken uw producten op een aantrekkelijke manier zichtbaar voor de consument.

Kunststofverpakkingen:
- zijn onovertroffen in preventie
- worden steeds dunner (1/3 minder gewicht in ruim 10 jaar)
- kennen enorme ontwerpvrijheid
- combineren een licht gewicht met grote sterkte.
- worden vaak gerecycled tot nieuwe producten
- voorkomen verspilling van voedsel.